top of page
Logo-Alpha-Films-5_edited_edited_edited.png
FOTO VIDEO NUNTA CLUJ
Despre noi

-Suntem un colectiv de artiști, creatori și antreprenori care cred în puterea pasiunii de a schimba lumea. Știm că atunci când te concentrezi pe ceva ce îți place, poți face orice să se întâmple - și am făcut exact asta de mai bine de un deceniu.

-Aici, la Alpha-Films, creăm artă vizuală, filme și fotografii frumoase, având o pasiune profundă pentru psihologie și industria nunților.

-Echipa noastră este formată din doi gemeni, lucrăm împreună de când ne știm, ne echilibrăm reciproc, astfel încât să obțineți cele mai bune rezultate posibile din ziua nuntii!

-În timp ce misiunea noastră este să ajutăm cuplurile să-și creeze ziua perfectă a nunții, ne place, de asemenea, să ne folosim abilitățile noastre pentru a ajuta oamenii să fie cea mai bună variantă în fiecare zi.

-Credem că ziua nunții tale este o oportunitate unică de a te exprima pe tine și dragostea ta într-un mod la fel de unic ca și tine.

-Deci cine suntem? Suntem artiști cărora le place să spună povești despre ceea ce face ca viața să merite trăită și apoi să împărtășească acele povești lumii!

bottom of page