top of page
Logo-Alpha-Films-5_edited_edited_edited.png

Opțional

Filmări aeriene (dronă) la pachete în care nu este inclus + 150Euro

Rezoluție 4K (Calitate NetFlix Approved) + 300Euro

Eveniment pe timp de noapte +150Euro

Informatii suplimentare 

Colaborăm doar pe bază de contract și oferim factură.

Percepem un avans de 20% implicit pentru blocarea datei respective (posibilitatea achitării avansului în două tranșe diferite a câte 10% din valorea contractului la diferență de o lună de zile iar, restul de 80% la maximum 5 zile de la data evenimentului.) Predarea materialelor va avea loc nu mai târziu de 84 zile lucrătoare (maximum 4 luni) de la data evenimentului.

 

Contact

Telefon:

0743.246.849 / 0755.268.856

E-mail:

alphafilmsstudio@gmail.com

Cluj-Napoca, Romania

Logo-Alpha-Films-5_edited_edited_edited.png

- Suntem onorați că ați ales să ne contactați pentru serviciile noastre de fotografie și videografie de nuntă la Alpha-Films.

Pentru noi, fiecare nuntă este unică, la fel ca povestea voastră de dragoste. Ne dedicăm cu inimă și suflet capturării fiecărui detaliu, a fiecărui zâmbet și a fiecărui moment emoționant, astfel încât să puteți păstra amintiri vii și vibrante pentru tot restul vieții voastre împreună.

Împreună, vom transforma fiecare clipă a nunții voastre într-un film sau o fotografie care va fi martorul și amintirea unui început minunat. Vă invităm să ne împărtășiți visurile voastre, ideile voastre și să ne lăsați să vă ajutăm să le transformăm în realitate.

Suntem nerăbdători să vă cunoaștem mai bine și să colaborăm pentru a vă oferi o experiență deosebită. Până atunci, vă dorim multă fericire și emoții frumoase în pregătirea pentru ziua cea mare.

Cu dragoste și creativitate, Echipa Alpha-Films

Logo-Alpha-Films-5_edited_edited_edited.png

-Cunoaștem că fiecare cuplu are propriile idei, așteptări și bugete, iar misiunea noastră este să vă ajutăm să transformați aceste viziuni în realitate.

Prin intermediul serviciilor noastre de fotografie și videografie, vă oferim flexibilitate deplină în alegerea serviciilor și a caracteristicilor pe care doriți să le includem în pachetul dvs.

Prețurile prezentate în ofertele noastre sunt de referință, dar ele pot varia în funcție de preferințele dvs. personale.

Suntem deschiși să discutăm detaliile și să ajustăm pachetul pentru a se potrivi bugetului dvs. și a vă asigura că obțineți exact ceea ce doriți pentru ziua cea mare.

Cu noi, veți avea posibilitatea de a personaliza fiecare aspect al serviciilor noastre, de la numărul de minute de acoperire a montajului de lungmetraj sau la numaru de fotografii predate si adăugarea unor servicii suplimentare, cum ar fi ședințe video/foto-video de tip Save The Date (pre-nuntă)  sau sesiuni video/foto-video de tip Trash The Dress (post-nuntă).

Suntem aici pentru a vă ajuta să creați amintiri de neuitat și suntem nerăbdători să lucrăm împreună cu dvs. pentru a vă oferi o experiență perfect adaptată nevoilor și dorințelor dvs.

 

Vă invităm să ne contactați pentru a discuta în detaliu și pentru a vă oferi o ofertă personalizată care să vă facă ziua cea mare cu adevărat specială.

Cu anticipație și entuziasm, Echipa Alpha-Films

bottom of page